Kwaliteitsmanagement & certificering

Recente Opdrachten Beoordelingen

Begeleiding naar certificering

Schieman Advies, Training en Coaching begeleidt organisaties naar certificatie. Rob Schieman heeft in de 25 jaar dat hij actief is op het gebied van kwaliteitsmanagement & certificering een aanzienlijk track record opgebouwd. Tal van bedrijven, instellingen en klinieken zijn begeleid richting certificatie (ISO 9001, HKZ, ZKN, VCA).

Schieman Advies, Training en Coaching kan ook uw organisatie begeleiden richting certificering. Van het uitwerken van een volledig digitaal handboek met nuttige zoekfunctie tot en met het meten van klantervaringen en het uitvoeren van vereiste acties in het kader van certificering. Heeft u een tekort aan tijd of mankracht? Dan bestaat de mogelijkheid om uw vraag als interim opdracht bij ons neer te leggen. Mogelijk is ons  ‘abonnement kwaliteitscoördinator’ voor u de juiste keuze. Voor elke behoefte hebben we een passende oplossing. We komen graag met u in contact.

Omzetting naar ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 is een internationaal erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement. Het is een belangrijke maatstaf voor transparantie en betrouwbaarheid. Kwaliteitsmanagement komt terug in alle onderdelen van de bedrijfsvoering en zorgt ervoor dat uw organisatie (blijvend) voldoet aan de eisen en verwachtingen van klanten en andere belanghebbenden. Met ISO 9001:2015 kwaliteitsmanagement werkt u continu aan systematische verbetering van uw bedrijfsprocessen. Schieman Advies, Training en Coaching kan u daarin bijstaan en uw organisatie begeleiden richting certificatie. Velen gingen u voor!

Externe auditoren geven aan onder de indruk te zijn van onze aanpak, volledigheid en documentatie. Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek of offerte op.

Offerte Aanvragen

Abonnement kwaliteitscoördinator

Voor een (kwaliteits)managementsysteem dat met glans de jaarlijkse toets kan doorstaan nemen wij graag een aantal werkzaamheden van u over. Dat scheelt u tijd en geld! Door onze bedrijfskundige know-how en jarenlange ervaring bent u dan verzekerd van een kwaliteitsmanagementsysteem dat vòòr u werkt.

Voordelen:

  • Uw kwaliteitsmanagementsysteem blijft up to date, zonder omkijken of zorgen.
  • U ervaart geen verrassingen tijdens de jaarlijkse certificatie-audits.
  • Duidelijke afspraken. Maandelijkse factuur tegen een vaste, overeengekomen prijs.
Abonnement Aanvragen

Digitaal handboek

Steeds meer organisaties kiezen voor het digitaliseren van informatie en prefereren een digitaal handboek boven een papieren versie. Begrijpelijk uit oogpunt van beheersbaarheid, borging en toegankelijkheid. Wie zit er nog te wachten op (meters)dikke handboeken die niemand leest en die niet ‘up to date’ zijn? In de achterliggende jaren heeft Rob Schieman voor uiteenlopende bedrijven en organisaties digitale handboeken ontwikkeld. Vaak in het kader van kwaliteitsmanagement en certificatie.

Gratis Demo

Tevredenheidsenquetes

Een open deur wellicht, maar klant- en medewerkerstevredenheid is essentieel voor het voortbestaan van bedrijven en organisaties. De beste manier om erachter te komen of uw klanten en medewerkers tevreden zijn is door het ze te vragen! Online enquêtes kunnen het inzicht in de mate van tevredenheid op uiteenlopende onderdelen vergroten.

Onze klanten ontvangen periodiek van ons, volgens afspraak, overzichtelijke rapportages in de vorm van grafieken, statistieken en ontvangen feedback.

Gratis Demo

Meer weten wat wij kunnen betekenen voor u?

Neem vrijblijvend contact op voor een nadere kennismaking!

adminKwaliteitsmanagement & Certificering