Beoordelingen

Ik heb Rob Schieman enkele jaren geleden leren kennen voor een kwaliteitstraject binnen onze kliniek (ISO9001:2015 certificering). Ik heb bewust voor Rob gekozen omdat hij mede auteur was van de 'Leidraad plastische chirurgie en esthetische behandelingen in particuliere klinieken.' Ik bleek direct een goede klik te hebben met Rob. Rob is nog steeds verbonden aan onze kliniek. Hij vervult een aantal verschillende rollen binnen ons bedrijf. Behalve als externe kwaliteitscoördinator en coach begeleidt hij ons ook op het gebied van verandermanagement. Wij zijn als kliniek in korte tijd flink gegroeid en de organisatie moet hierin mee groeien. In Rob heb ik een fijne en betrouwbare sparringpartner gevonden die ons hierin begeleidt.  Rob is een enthousiast, betrouwbaar en positief persoon om mee te werken, met verstand van zaken. Op het gebied van verandermanagement zie ik Rob als zeer ervaren persoon. Hij houdt je op professionele wijze een spiegel voor. Hij kan daadwerkelijk van grote waarde zijn voor bedrijven die in eenzelfde soort fase zitten als wij.

Jorn Kielman ABC Clinic

Rob Schieman is voor ons de anker man in ons kwaliteitssysteem. Inhoudelijk gesproken houdt hij ons op de hoogte van de veranderingen in de certificeringscriteria. Belangrijk want wij moeten daarop ons systemen aanpassen. Zijn optreden wordt door onze groep als prettig ervaren. Hij probeert bij moeilijke vraagstukken het uiteindelijke voordeel voor de gebruiker te benadrukken. Hij presenteert een automatiseringssysteem dat makkelijk in gezien kan worden en aanspreekt bij de medewerkers. In ons centrum zijn we bezig met het professionaliseren van de PROMS input/output en daarbij speelt hij ook een belangrijke en prettige rol.

Tjeerd van Rees Vellinga Medisch Centrum Hyperbare Zuurstoftherapie

Rob is a human oriented coach and advisor. He helps to open up the hidden space in improving relations. He can adapt the style and methods to the group and is aware of culture in the group. He managed the subjects in relation to the business situation we sere in and came with useful suggestions how to continue. He is also capable in acting on a personal level, which made it possible to to get a safe environment within a few moments.

Henry Lok Albemarle

Rob was voor ons van grote waarde bij het realiseren van onze ISO9001 certificering. Met zijn hulp hebben we ons bestaande Keurmerk Touringcar Bedrijf kunnen ombouwen naar een werkbaar systeem voor ISO9001 voor zowel ons touringcarbedrijf als ons autoschadebedrijf. Rob bood een open samenwerking die voor ons prima was in te passen in onze eigen inspanningen.

Ries Spruit AMZ Borselle
adminBeoordelingen