Wie is Rob Schieman?

Ik ben bedrijfskundige en NLP master practitioner. Ik bekijk zaken vanuit een breed perspectief.

Ik overzie het geheel; van strategie t/m uitvoering op de werkvloer.

Ik spreek ieders taal en ben een professioneel klankbord gericht op mensen.

Ik heb een luisterend oor en oog voor wat er speelt in de organisatie.

Ik lever maatwerk en kijk naar wat de werkelijke vraag/behoefte is, altijd in samenspraak met de klant.

Ik werk samen zodat ik kan leveren wat nodig is.

Lees meer bij Inspiring Insights Lees meer bij Trainers Collectief Nederland
 • Goedemorgen Rob, bedankt voor het mogen bijwonen van je met aanstekelijk enthousiasme gegeven workshops. Fijne dag nog!

  Dennis Lugten Trinseo Netherlands B.V.
 • In Rob heb ik een fijne en betrouwbare sparringpartner gevonden die ons hierin begeleidt.  Rob is een enthousiast, betrouwbaar en positief persoon om mee te werken, met verstand van zaken. Op het gebied van verandermanagement zie ik Rob als zeer ervaren persoon.

  Jorn Kielman ABC Clinic
 • Rob Schieman is voor ons de anker man in ons kwaliteitssysteem. Zijn optreden wordt door onze groep als prettig ervaren. Hij probeert bij moeilijke vraagstukken het uiteindelijke voordeel voor de gebruiker te benadrukken.

  Tjeerd van Rees Vellinga Medisch Centrum Hyperbare Zuurstoftherapie
 • Naar volle tevredenheid heeft Rob als adviseur zowel Jac Rijk B.V. als Zwaar Transport Zeeland richting (her)certificatie ISO 9001 en VCA begeleid. Zijn kennis van zaken en betrokkenheid zijn doorslaggevend om van zijn diensten gebruik te (blijven) maken.

  Esther Tuinman
 • Rob is een consciëntieus werkend persoon met oog voor bedrijf en maakt makkelijk contact. Doorziet de structuren van een bedrijf goed en denkt constructief mee in verbeteren van management en organisatie.

  Ton A.R. Schreuders HPRN

Altijd tijd voor een kopje koffie

adminOver Rob